Taxatie - Immo Verbeeck

Waardebepaling

Immo Verbeeck, een vastgoedkantoor met een hart voor mensen

In ons vastgoedkantoor staan mensen centraal. Wie je ook bent, wat je ook doet of wat je achtergrond ook is: als je vastgoed wilt (ver)kopen of (ver)huren of op zoek bent naar een externe syndicus voor het beheer van je appartementsgebouw, dan ben je welkom bij ons. Want wij zorgen met veel enthousiasme, betrokkenheid en engagement voor kansen!

image
10 /10

Zeer goede en correcte dienstverlening. Een super vriendelijke en aangename stagiaire (Valerie Mertens) die ons het appartement van ons dromen heeft bezorgd!!!

Dhr. Smets

Mol

8 /10

Eerlijkheidshalve... was ik nogal sceptisch betreffende gans het immo wereldje... dit door enkele ervaringen in het verleden... Thans... Deze keer is alles verlopen zoals het hoort... en werden alle vooraf gemaakte afspraken mooi netjes nagekomen... dankzij de goede communicatie tussen ons beide... De klik was er meteen na een eerste gesprek... en dat is natuurlijk zeer belangrijk...

Dhr. Westhovens

Mol

10 /10

We hebben ons appartement al voor de 2de maal verhuurd via Immo Verbeeck en zijn net zoals vorige keer, heel tevreden. Alles wordt uit je handen genomen en tot in de details in orde gebracht. Dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol