Over ons

Immo Verbeeck, een vastgoedkantoor met een hart voor mensen

In ons vastgoedkantoor staan mensen centraal. Wie je ook bent, wat je ook doet of wat je achtergrond ook is: als je vastgoed wilt (ver)kopen of (ver)huren of op zoek bent naar een externe syndicus voor het beheer van je appartementsgebouw of een rentmeester, dan ben je welkom bij ons. Want wij zorgen met veel enthousiasme, betrokkenheid en engagement voor kansen!

image

Waarom je voor ons kiest

  • Enthousiast | We zijn een dynamisch team van gedreven professionals.
  • Empathisch | We respecteren emoties en bieden maatoplossingen.
  • Echt | We doen niet mee aan loze beloftes of kleine lettertjes.
Faril Verbeeck

Faril Verbeeck

Bestuurder

Carmen Verbeeck

Carmen Verbeeck

Bediende Syndicus

Valerie Mertens

Valerie Mertens

Stagiaire - vastgoedmakelaar

Jarenlange ervaring

In 2008 besliste Faril Verbeeck om voluit te gaan voor zijn droom: een eigen immokantoor. Hij volgde drie jaar lang opleidingen en ruilde in 2011 zijn voltijdse job bij een glasfabriek voor een carrière als zelfstandig vastgoedmakelaar. Zijn enthousiasme, empathie en oprechtheid van toen vormen nog altijd de pijlers van Immo Verbeeck. 

Vandaag staat Faril samen met een gedreven team voor je klaar. Immo Verbeeck heeft ondertussen een jarenlange ervaring in de verkoop, de verhuur en het rentmeesterschap van vastgoed. Vanuit een persoonlijke aanpak ontzorgen en ondersteunen we jou in je vastgoed- of beheeruitdagingen.

Deskundig vastgoedkantoor

Bij Immo Verbeeck koppelen we ervaring en inleving aan knowhow. We breiden onze expertise voortdurend uit met opleidingen en volgen alle ontwikkelingen in onze sector van dichtbij op. Werk je met ons samen? Dan ben je zeker van de professionele dienstverlening van een deskundige partner!

image
10 /10

De samenwerk met Immo Verbeeck verliep vlekkeloos! Wij zijn geholpen door Valerie en waren aangenaam verrast door de vlotte service en vriendelijkheid! Wij zijn zeer correct, vriendelijk en nauwkeurig door Valerie begeleidt van begin tot het einde. Alles is vlot geregeld en wij verkregen alle informatie voor onze nieuwe woning, nu kunnen we beginnen te genieten! Valerie is een top makelaar!

Mevr. Hutten

MOL

10 /10

Valerie Mertens is een heel spontane en gedreven dame. Haar enthousiasme voor haar werk, zorgt voor een zeer vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. De professionele aanpak en de duidelijke en transparante communicatie, zijn oorzaak en gevolg van een toffe en correcte afwerking van een bemiddelingsopdracht. Proficiat Valerie.

Dhr. Leysen

MOL

10 /10

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

10 /10

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

10 /10

De samenwerking is super verlopen. Valerie is een gedreven dame die van aanpakken weet. Bijkomend is ze communicatief sterk en kon ze me perfect informeren over de administratieve gang van zaken. Door deze aanpak werd het appartement dan ook snel verhuurd. Samenwerken met Valerie is dan ook een aanrader.

Mevr. Van Baelen

MOL