Over ons

Immo Verbeeck, een vastgoedkantoor met een hart voor mensen

In ons vastgoedkantoor staan mensen centraal. Wie je ook bent, wat je ook doet of wat je achtergrond ook is: als je vastgoed wilt (ver)kopen of (ver)huren of op zoek bent naar een externe syndicus voor het beheer van je appartementsgebouw of een rentmeester, dan ben je welkom bij ons. Want wij zorgen met veel enthousiasme, betrokkenheid en engagement voor kansen!

image

Waarom je voor ons kiest

  • Enthousiast | We zijn een dynamisch team van gedreven professionals.
  • Empathisch | We respecteren emoties en bieden maatoplossingen.
  • Echt | We doen niet mee aan loze beloftes of kleine lettertjes.
Faril Verbeeck

Faril Verbeeck

Bestuurder

Carmen Verbeeck

Carmen Verbeeck

Bediende Syndicus

Lana Jegorova

Lana Jegorova

Administratief bediende

Valerie Mertens

Valerie Mertens

Stagiaire - vastgoedmakelaar

Jarenlange ervaring

In 2008 besliste Faril Verbeeck om voluit te gaan voor zijn droom: een eigen immokantoor. Hij volgde drie jaar lang opleidingen en ruilde in 2011 zijn voltijdse job bij een glasfabriek voor een carrière als zelfstandig vastgoedmakelaar. Zijn enthousiasme, empathie en oprechtheid van toen vormen nog altijd de pijlers van Immo Verbeeck. 

Vandaag staat Faril samen met een gedreven team voor je klaar. Immo Verbeeck heeft ondertussen een jarenlange ervaring in de verkoop, de verhuur en het rentmeesterschap van vastgoed. Vanuit een persoonlijke aanpak ontzorgen en ondersteunen we jou in je vastgoed- of beheeruitdagingen.

Deskundig vastgoedkantoor

Bij Immo Verbeeck koppelen we ervaring en inleving aan knowhow. We breiden onze expertise voortdurend uit met opleidingen en volgen alle ontwikkelingen in onze sector van dichtbij op. Werk je met ons samen? Dan ben je zeker van de professionele dienstverlening van een deskundige partner!

image

The experience with Immo Verbeeck was absolutely excellent! As an expat relocating in Mol was quite complicated finding someone that would had agreed to help me while I was still abroad. Luckily I got in contact with Valerie who handled my case flawlessy while I was still outside the country. Once I came to Belgium I only had a few steps to complete and that sped up my moving in substantially. Couldn't recommend it more!

De Colle Mattia

Zweden - Mol

Immo Verbeeck is heel zeker wat wij verwachten van een Immo bedrijf. Heel professionele, perfecte samenwerking tussen bedrijf en eigenaar. Onze contacten met Valerie (verhuur) en Carmen (Syndicus) verlopen steeds rimpelloos ! Een hele verademing na alles wat voorheen steeds misliep met ImmoVl !!!! Dit zijn mensen waar je kan op rekenen en die je vakkundig bijstaan.

Dhr. Buyse

Mol

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

Valerie heeft de verhuur van ons appartement perfect aangepakt. Ze heeft ons volledig ontzorgd en alles tot in de puntjes in orde gebracht. Een dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

Valerie heeft ons super goed geholpen, altijd vriendelijk, altijd bereikbaar, super professioneel. Iemand die ik zeker zou aanbevelen om je huis of appartement aan toe te vertrouwen.

Mevr. Wouters

Mol

Valerie heeft alle tijd genomen om het contract met ons door te nemen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over kosten en geleverde diensten. Altijd vriendelijke ontvangst. Snel antwoord op...

Peeters - Diepvens

Balen

Spontaan, vriendelijk en klantgericht. daarbovenop was mijn appartement snel verhuurd met een duidelijk en vlot verloop.

Jo

Mol

Super vriendelijk ontvangst, hadden alle tijd voor ons tijdens het huisbezoek, direct antwoord per mail of telefoon, zeker een aanbeveling!

Maud

Balen

Super sympathieke, enthousiaste makelaar Valerie. Luistert en denkt mee met de klant(en). Doe zo voort.

Erik

Dessel

Ze staan altijd voor je klaar zit je met iets je mag altijd bellen echt een aanrader

Antje Rust

Kaulille

Was een super ervaring om met jullie in zee te gaan. En altijd vriendelijk. Dank u

Crollet Vos

Mol