Over ons

Immo Verbeeck, een vastgoedkantoor met een hart voor mensen

In ons vastgoedkantoor staan mensen centraal. Wie je ook bent, wat je ook doet of wat je achtergrond ook is: als je vastgoed wilt (ver)kopen of (ver)huren of op zoek bent naar een externe syndicus voor het beheer van je appartementsgebouw of een rentmeester, dan ben je welkom bij ons. Want wij zorgen met veel enthousiasme, betrokkenheid en engagement voor kansen!

image

Waarom je voor ons kiest

  • Enthousiast | We zijn een dynamisch team van gedreven professionals.
  • Empathisch | We respecteren emoties en bieden maatoplossingen.
  • Echt | We doen niet mee aan loze beloftes of kleine lettertjes.
Faril Verbeeck

Faril Verbeeck

Bestuurder

Carmen Verbeeck

Carmen Verbeeck

Bediende Syndicus

Valerie Mertens

Valerie Mertens

Stagiaire - vastgoedmakelaar

Jarenlange ervaring

In 2008 besliste Faril Verbeeck om voluit te gaan voor zijn droom: een eigen immokantoor. Hij volgde drie jaar lang opleidingen en ruilde in 2011 zijn voltijdse job bij een glasfabriek voor een carrière als zelfstandig vastgoedmakelaar. Zijn enthousiasme, empathie en oprechtheid van toen vormen nog altijd de pijlers van Immo Verbeeck. 

Vandaag staat Faril samen met een gedreven team voor je klaar. Immo Verbeeck heeft ondertussen een jarenlange ervaring in de verkoop, de verhuur en het rentmeesterschap van vastgoed. Vanuit een persoonlijke aanpak ontzorgen en ondersteunen we jou in je vastgoed- of beheeruitdagingen.

Deskundig vastgoedkantoor

Bij Immo Verbeeck koppelen we ervaring en inleving aan knowhow. We breiden onze expertise voortdurend uit met opleidingen en volgen alle ontwikkelingen in onze sector van dichtbij op. Werk je met ons samen? Dan ben je zeker van de professionele dienstverlening van een deskundige partner!

image
10 /10

Zeer goede en correcte dienstverlening. Een super vriendelijke en aangename stagiaire (Valerie Mertens) die ons het appartement van ons dromen heeft bezorgd!!!

Dhr. Smets

Mol

8 /10

Eerlijkheidshalve... was ik nogal sceptisch betreffende gans het immo wereldje... dit door enkele ervaringen in het verleden... Thans... Deze keer is alles verlopen zoals het hoort... en werden alle vooraf gemaakte afspraken mooi netjes nagekomen... dankzij de goede communicatie tussen ons beide... De klik was er meteen na een eerste gesprek... en dat is natuurlijk zeer belangrijk...

Dhr. Westhovens

Mol

10 /10

We hebben ons appartement al voor de 2de maal verhuurd via Immo Verbeeck en zijn net zoals vorige keer, heel tevreden. Alles wordt uit je handen genomen en tot in de details in orde gebracht. Dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol