Verhuren - Immo Verbeeck

Verhuren

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie

Immo Verbeeck is jouw partner als je zorgeloos je huis of appartement wilt verhuren. Hoe we dat aanpakken? We communiceren altijd open en transparant. We zetten je eigendom professioneel in de kijker. We nemen alle formaliteiten en administratie rond het verhuurproces op ons en zorgen gedurende de huurperiode voor ondersteuning.

Het proces

 1. De bezichtigingen

  We zorgen voor de planning van de bezichtigingen, geven kandidaat-huurders afzonderlijk een rondleiding in je huis of appartement, wijzen hen op hun rechten en plichten én beantwoorden al hun vragen.

 2. De documenten

  We brengen alle nodige documenten in orde. We winnen via een invulformulier – dat we uiteraard vertrouwelijk behandelen – informatie over kandidaat-huurders.

 3. Het intakegesprek

  We organiseren en begeleiden een intakegesprek tussen jou en een potentiële huurder. Zo spelen we kort op de bal en verhogen we de kans op een echte match tussen jou en je toekomstige huurder.

 4. De doorneming

  We gaan met alle partijen rond de tafel zitten om het huurcontract door te nemen. Zo scheppen we vanaf het begin duidelijkheid en vermijden we onaangename verrassingen.

 5. De nutsvoorzieningen en verzekeringen

  We nemen alle papierwerk rond nutsvoorzieningen – zoals overnamedocumenten en leveringscontracten – en verzekeringen in samenspraak met beide partijen voor onze rekening, en dit geheel vrijblijvend.

 6. De ondertekening

  Als de inhoud van het huurcontract voor iedereen duidelijk is en alle vragen beantwoord zijn, vindt de ondertekening van de plaatsbeschrijving en het huurcontract plaats. 

 7. De registratie

  Als verhuurder van een huis of appartement dat uitsluitend voor bewoning bestemd is, ben je verplicht om het huurcontract binnen de twee maanden na ondertekening te registreren bij het kantoor Rechtszekerheid. Een verplichting die wij voor jou in orde maken.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiënte aanpak voor verhuur.

Valerie

+32 468 54 94 08

The experience with Immo Verbeeck was absolutely excellent! As an expat relocating in Mol was quite complicated finding someone that would had agreed to help me while I was still abroad. Luckily I got in contact with Valerie who handled my case flawlessy while I was still outside the country. Once I came to Belgium I only had a few steps to complete and that sped up my moving in substantially. Couldn't recommend it more!

De Colle Mattia

Zweden - Mol

Immo Verbeeck is heel zeker wat wij verwachten van een Immo bedrijf. Heel professionele, perfecte samenwerking tussen bedrijf en eigenaar. Onze contacten met Valerie (verhuur) en Carmen (Syndicus) verlopen steeds rimpelloos ! Een hele verademing na alles wat voorheen steeds misliep met ImmoVl !!!! Dit zijn mensen waar je kan op rekenen en die je vakkundig bijstaan.

Dhr. Buyse

Mol

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

Valerie heeft de verhuur van ons appartement perfect aangepakt. Ze heeft ons volledig ontzorgd en alles tot in de puntjes in orde gebracht. Een dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

Valerie heeft ons super goed geholpen, altijd vriendelijk, altijd bereikbaar, super professioneel. Iemand die ik zeker zou aanbevelen om je huis of appartement aan toe te vertrouwen.

Mevr. Wouters

Mol

Valerie heeft alle tijd genomen om het contract met ons door te nemen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over kosten en geleverde diensten. Altijd vriendelijke ontvangst. Snel antwoord op...

Peeters - Diepvens

Balen

Spontaan, vriendelijk en klantgericht. daarbovenop was mijn appartement snel verhuurd met een duidelijk en vlot verloop.

Jo

Mol

Super vriendelijk ontvangst, hadden alle tijd voor ons tijdens het huisbezoek, direct antwoord per mail of telefoon, zeker een aanbeveling!

Maud

Balen

Super sympathieke, enthousiaste makelaar Valerie. Luistert en denkt mee met de klant(en). Doe zo voort.

Erik

Dessel

Ze staan altijd voor je klaar zit je met iets je mag altijd bellen echt een aanrader

Antje Rust

Kaulille

Was een super ervaring om met jullie in zee te gaan. En altijd vriendelijk. Dank u

Crollet Vos

Mol