verhuren-huis

Verhuren

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie

Immo Verbeeck is jouw partner als je zorgeloos je huis of appartement wilt verhuren. Hoe we dat aanpakken? We communiceren altijd open en transparant. We zetten je eigendom professioneel in de kijker. We nemen alle formaliteiten en administratie rond het verhuurproces op ons en zorgen gedurende de huurperiode voor ondersteuning.

Het proces

 1. De bezichtigingen

  We zorgen voor de planning van de bezichtigingen, geven kandidaat-huurders afzonderlijk een rondleiding in je huis of appartement, wijzen hen op hun rechten en plichten én beantwoorden al hun vragen.

 2. De documenten

  We brengen alle nodige documenten in orde. We winnen via een invulformulier – dat we uiteraard vertrouwelijk behandelen – informatie over kandidaat-huurders.

 3. Het intakegesprek

  We organiseren en begeleiden een intakegesprek tussen jou en een potentiële huurder. Zo spelen we kort op de bal en verhogen we de kans op een echte match tussen jou en je toekomstige huurder.

 4. De doorneming

  We gaan met alle partijen rond de tafel zitten om het huurcontract door te nemen. Zo scheppen we vanaf het begin duidelijkheid en vermijden we onaangename verrassingen.

 5. De nutsvoorzieningen en verzekeringen

  We nemen alle papierwerk rond nutsvoorzieningen – zoals overnamedocumenten en leveringscontracten – en verzekeringen in samenspraak met beide partijen voor onze rekening, en dit geheel vrijblijvend.

 6. De ondertekening

  Als de inhoud van het huurcontract voor iedereen duidelijk is en alle vragen beantwoord zijn, vindt de ondertekening van de plaatsbeschrijving en het huurcontract plaats. 

 7. De registratie

  Als verhuurder van een huis of appartement dat uitsluitend voor bewoning bestemd is, ben je verplicht om het huurcontract binnen de twee maanden na ondertekening te registreren bij het kantoor Rechtszekerheid. Een verplichting die wij voor jou in orde maken.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiënte aanpak voor verhuur.

Faril

+32 14 49 08 08
10 /10

Gekenmerkt door uitstekende Klantenservice. De persoonlijke en dynamische aanpak maken het verschil! Valerie draagt professionaliteit hoog in het vaandel. “Vakkundigheid met een pluim”

Dhr. Broeckx

Meerhout

10 /10

Ik werkte zelf voor een it leverancier voor immo kantoren over heel Vlaanderen en heb bewust voor Immo Verbeeck gekozen uit meer dan 100 kantoren waar ik persoonlijk contact mee had. Ik heb gekozen voor een persoonlijke en lokale aanpak en die hebben ze 100% waar gemaakt. De verkoop kon bijna niet doorgaan en een last minute tussenkomst van hun in het voordeel van zowel ons als de koper heeft de verkoop alsnog doen doorgaan zoals gepland. Ze zijn eerlijk en komen zo ook constant over, zowel tegen ons als de kandidaat kopers. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Mevr. Van Dingenen

Balen

8 /10

Eerlijkheidshalve... was ik nogal sceptisch betreffende gans het immo wereldje... dit door enkele ervaringen in het verleden... Thans... Deze keer is alles verlopen zoals het hoort... en werden alle vooraf gemaakte afspraken mooi netjes nagekomen... dankzij de goede communicatie tussen ons beide... De klik was er meteen na een eerste gesprek... en dat is natuurlijk zeer belangrijk...

Dhr. Westhovens

Mol

9 /10

Danku Valerie voor de zeer goede tussenkomst !!Prachtig werk en een gemotiveerde en kundige dame!!! Verdient een dikke pluim!!

Mevr. Schepkens

Mol