DSCF7214-bewerkt

Verkopen

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie

Je huis of appartement verkopen is een spannende gebeurtenis. En dat begrijpen we bij Immo Verbeeck heel goed. Maar dankzij onze betrokkenheid en persoonlijke en professionele aanpak, ervaring en deskundigheid, hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Want wij nemen het hele verkoopproces voor onze rekening en vinden zo een nieuwe eigenaar voor jouw vastgoed. Voor een prettige communicatie zorgen wij voor één vast contactpersoon / dossierbeheerder gedurende het gehele proces.

Het proces

 1. De schatting/waardebepaling

  We voeren een concrete taxatie / waardebepaling (of een schatting) uit om zo de waarde van je vastgoed te bepalen en tot de perfecte vraagprijs te komen. Dat is dé basis voor een vlotte verkoop.

   

 2. Het verkoopdossier

  We stellen een uitgebreid verkoopdossier samen met alle informatie, documenten en attesten die de notaris nodig heeft om je akte te kunnen verlijden. Zo voorkomen we onaangename verrassingen op het laatste moment. 

 3. De promotie

  We zetten je huis of appartement online én offline in de kijker. Met heldere omschrijvingen en professionele foto’s. Je eigendom krijgt een plaats op verschillende portaalsites, onze website en onze Instagram- en Facebookpagina en wordt getoond op de schermen in ons kantoor.

 4. De bezichtigingen

  We maken de afspraken voor de bezichtigingen, leiden kandidaat-kopers afzonderlijk rond in je huis of appartement en geven een antwoord op al hun vragen. Maak een hier een afspraak voor een bezichtinging.

 5. De verkoop

  We stellen de verkoopovereenkomst op en sturen ze door naar de notaris. Zo kan die alle voorbereidingen treffen om de ondertekening van de akte vlot te laten verlopen. De ondertekening wordt op kantoor gedaan in de aanwezigheid van beide partijen. De verkoper en koper ontvangen de verkoopovereenkomst ter inzage. 

 6. De begeleiding bij de akte

  We staan tijdens elke fase van het verkoopproces voor je klaar. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Dan zijn onze experts er voor jou. Als je dat wenst, begeleiden we je zelfs tijdens de ondertekening van de akte bij de notaris.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiënte aanpak voor verkoop.

Valerie

+32 468 54 94 08

The experience with Immo Verbeeck was absolutely excellent! As an expat relocating in Mol was quite complicated finding someone that would had agreed to help me while I was still abroad. Luckily I got in contact with Valerie who handled my case flawlessy while I was still outside the country. Once I came to Belgium I only had a few steps to complete and that sped up my moving in substantially. Couldn't recommend it more!

De Colle Mattia

Zweden - Mol

Immo Verbeeck is heel zeker wat wij verwachten van een Immo bedrijf. Heel professionele, perfecte samenwerking tussen bedrijf en eigenaar. Onze contacten met Valerie (verhuur) en Carmen (Syndicus) verlopen steeds rimpelloos ! Een hele verademing na alles wat voorheen steeds misliep met ImmoVl !!!! Dit zijn mensen waar je kan op rekenen en die je vakkundig bijstaan.

Dhr. Buyse

Mol

Waar moeten we beginnen? Onze relatie met Immo Verbeeck is ondertussen al een goed jaar aan de gang en we kunnen niet uitdrukken hoe vlot en vlekkenloos het al gelopen is. Kers op de taart, het verhuren van onze woning waar Valerie alle juiste beslissingen nam & voor zowel ons als onze huurder een puzzel deed kloppen. Neem daarbij dat dit alles in 1 weekend gebeurde, top! Wij trekken de wereld in met een meer dan gerust hart. Meer hoeft dat niet te zijn. Bedankt voor alles!

Glenn & Elien

DESSEL

Valerie heeft de verhuur van ons appartement perfect aangepakt. Ze heeft ons volledig ontzorgd en alles tot in de puntjes in orde gebracht. Een dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol

Ik moet jullie misschien teleurstellen. Zuiver perfectionisme is niet van deze wereld. Maar op basis van jullie eigen speciale mix van gedegen professionalisme, méédenkend vermogen, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid én een gezonde scheut goedlachse humor … geef ik jullie dan toch maar een welverdiende 9,99999/10.

Dhr. De Meirsman

Mol

Valerie heeft ons super goed geholpen, altijd vriendelijk, altijd bereikbaar, super professioneel. Iemand die ik zeker zou aanbevelen om je huis of appartement aan toe te vertrouwen.

Mevr. Wouters

Mol

Valerie heeft alle tijd genomen om het contract met ons door te nemen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over kosten en geleverde diensten. Altijd vriendelijke ontvangst. Snel antwoord op...

Peeters - Diepvens

Balen

Spontaan, vriendelijk en klantgericht. daarbovenop was mijn appartement snel verhuurd met een duidelijk en vlot verloop.

Jo

Mol

Super vriendelijk ontvangst, hadden alle tijd voor ons tijdens het huisbezoek, direct antwoord per mail of telefoon, zeker een aanbeveling!

Maud

Balen

Super sympathieke, enthousiaste makelaar Valerie. Luistert en denkt mee met de klant(en). Doe zo voort.

Erik

Dessel

Ze staan altijd voor je klaar zit je met iets je mag altijd bellen echt een aanrader

Antje Rust

Kaulille

Was een super ervaring om met jullie in zee te gaan. En altijd vriendelijk. Dank u

Crollet Vos

Mol