DSCF7214-bewerkt

Verkopen

 • Persoonlijke begeleiding
 • Volledige ontzorging
 • Ervaring en deskundigheid
 • Professionele presentatie van je eigendom
 • Online én offline promotie
 • 95% aan de vraagprijs verkocht

Je huis of appartement verkopen is een spannende gebeurtenis. En dat begrijpen we bij Immo Verbeeck heel goed. Maar dankzij onze betrokkenheid en persoonlijke en professionele aanpak, ervaring en deskundigheid, hoef jij je helemaal geen zorgen te maken. Want wij nemen het hele verkoopproces voor onze rekening en vinden zo een nieuwe eigenaar voor jouw vastgoed. Voor een prettige communicatie zorgen wij voor één vast contactpersoon / dossierbeheerder gedurende het gehele proces.

Het proces

 1. De schatting/waardebepaling

  We voeren een concrete taxatie / waardebepaling (of een schatting) uit om zo de waarde van je vastgoed te bepalen en tot de perfecte vraagprijs te komen. Dat is dé basis voor een vlotte verkoop.

   

 2. Het verkoopdossier

  We stellen een uitgebreid verkoopdossier samen met alle informatie, documenten en attesten die de notaris nodig heeft om je akte te kunnen verlijden. Zo voorkomen we onaangename verrassingen op het laatste moment. 

 3. De promotie

  We zetten je huis of appartement online én offline in de kijker. Met heldere omschrijvingen en professionele foto’s. Je eigendom krijgt een plaats op verschillende portaalsites, onze website en onze Instagram- en Facebookpagina en wordt getoond op de schermen in ons kantoor.

 4. De bezichtigingen

  We maken de afspraken voor de bezichtigingen, leiden kandidaat-kopers afzonderlijk rond in je huis of appartement en geven een antwoord op al hun vragen. Maak een hier een afspraak voor een bezichtinging.

 5. De verkoop

  We stellen de verkoopovereenkomst op en sturen ze door naar de notaris. Zo kan die alle voorbereidingen treffen om de ondertekening van de akte vlot te laten verlopen. De ondertekening wordt op kantoor gedaan in de aanwezigheid van beide partijen. De verkoper en koper ontvangen de verkoopovereenkomst ter inzage. 

 6. De begeleiding bij de akte

  We staan tijdens elke fase van het verkoopproces voor je klaar. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Dan zijn onze experts er voor jou. Als je dat wenst, begeleiden we je zelfs tijdens de ondertekening van de akte bij de notaris.

Meteen aan de slag?

Ontdek onze efficiƫnte aanpak voor verkoop.

Valerie

+32 468 54 94 08
10 /10

Zeer goede en correcte dienstverlening. Een super vriendelijke en aangename stagiaire (Valerie Mertens) die ons het appartement van ons dromen heeft bezorgd!!!

Dhr. Smets

Mol

8 /10

Eerlijkheidshalve... was ik nogal sceptisch betreffende gans het immo wereldje... dit door enkele ervaringen in het verleden... Thans... Deze keer is alles verlopen zoals het hoort... en werden alle vooraf gemaakte afspraken mooi netjes nagekomen... dankzij de goede communicatie tussen ons beide... De klik was er meteen na een eerste gesprek... en dat is natuurlijk zeer belangrijk...

Dhr. Westhovens

Mol

10 /10

We hebben ons appartement al voor de 2de maal verhuurd via Immo Verbeeck en zijn net zoals vorige keer, heel tevreden. Alles wordt uit je handen genomen en tot in de details in orde gebracht. Dikke aanrader dus!

Dhr. Bastiaens

Mol