Immo Verbeeck - Waardebepaling

Waardebepaling

Immo Verbeeck, een vastgoedkantoor met een hart voor mensen

In ons vastgoedkantoor staan mensen centraal. Wie je ook bent, wat je ook doet of wat je achtergrond ook is: als je vastgoed wilt (ver)kopen of (ver)huren of op zoek bent naar een externe syndicus voor het beheer van je appartementsgebouw, dan ben je welkom bij ons. Want wij zorgen met veel enthousiasme, betrokkenheid en engagement voor kansen!

image
10 /10

Gekenmerkt door uitstekende Klantenservice. De persoonlijke en dynamische aanpak maken het verschil! Valerie draagt professionaliteit hoog in het vaandel. “Vakkundigheid met een pluim”

Dhr. Broeckx

Meerhout

10 /10

Ik werkte zelf voor een it leverancier voor immo kantoren over heel Vlaanderen en heb bewust voor Immo Verbeeck gekozen uit meer dan 100 kantoren waar ik persoonlijk contact mee had. Ik heb gekozen voor een persoonlijke en lokale aanpak en die hebben ze 100% waar gemaakt. De verkoop kon bijna niet doorgaan en een last minute tussenkomst van hun in het voordeel van zowel ons als de koper heeft de verkoop alsnog doen doorgaan zoals gepland. Ze zijn eerlijk en komen zo ook constant over, zowel tegen ons als de kandidaat kopers. Ik kan hen alleen maar aanbevelen.

Mevr. Van Dingenen

Balen

8 /10

Eerlijkheidshalve... was ik nogal sceptisch betreffende gans het immo wereldje... dit door enkele ervaringen in het verleden... Thans... Deze keer is alles verlopen zoals het hoort... en werden alle vooraf gemaakte afspraken mooi netjes nagekomen... dankzij de goede communicatie tussen ons beide... De klik was er meteen na een eerste gesprek... en dat is natuurlijk zeer belangrijk...

Dhr. Westhovens

Mol

9 /10

Danku Valerie voor de zeer goede tussenkomst !!Prachtig werk en een gemotiveerde en kundige dame!!! Verdient een dikke pluim!!

Mevr. Schepkens

Mol

Concrete taxatie / waardebepaling

  • Exacte waarde
  • Kostenloos voor klanten
  • Opties tot vervolgstappen
  • Persoonlijk toelichting

Een concrete taxatie / waardebepaling is het resultaat van vier gedetailleerde berekeningen met aandacht voor alle parameters die de waarde van je eigendom bepalen. Je krijgt dus een exacte bepaling van de waarde. Zo breng je je vastgoed tegen een correcte prijs op de markt, waardoor je kansen op een snelle verkoop stijgen. De concrete taxatie / waardebepaling is gratis als wij je huis of appartement mogen verkopen. 

 

image